0

100% Natuurlijke cadeautjes

Geplaatst op: 10-03-2022

100% NATUURLIJKE CADEAUTJES

Van rammelaar tot bijtring: alle producten van Sophie de giraf So’pure zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals natuurrubber en hout van de Heveaboom, biologisch katoen en bio-plastic. Alle producten zijn dan ook volledig veilig voor zelfs de allerkleinsten om mee te spelen, op te sabbelen en op te bijten. Bovendien is de verpakking al bijna een cadeautje op zich, met een luxe geschenkdoos van gerecycled karton en een mooi katoenen lint er omheen, dus meteen klaar om te geven!

Sophie de giraf So'Pure silhouette bijtring
Deze dubbele bijtring is gemaakt van zowel het rubber als het hout van de Heveaboom. De bijtring is licht en gemakkelijk vast te pakken, terwijl je kindje de verschillende materialen kan onderzoeken en het verschil in structuur en hardheid kan voelen door op de oortjes en hoorntjes te sabbelen en bijten. Bovendien krijgen Heveabomen, die niet langer geschikt zijn voor rubberproductie, dankzij deze eco-verantwoorde aanpak een tweede leven, wat deze bijzondere bijtring inmiddels het ‘OK biobased’ certificaat heeft opgeleverd.

So'pure Swaddle ring
Niet alleen kan je kleintje heerlijk bijten en sabbelen op deze natuurrubber bijtring, dankzij de swaddle van zacht biologisch katoen die eraan bevestigd is, is het bijtspeeltje altijd binnen handbereik van je kindje. En natuurlijk is de swaddle voorzien van een superschattige print van Sophie de giraf.

So'pure Natur'soft rammelaar
Deze bijzondere rammelaar, voorzien van de ‘OK biobased’ certificering, combineert maar liefst drie natuurlijke materialen: 100% natuurlijk rubber, biologisch katoen én bio-plastic, gemaakt van plantaardige maïs- en cassavezetmeel. De verschillende materialen, kleuren en texturen stimuleren de zintuigen en nodigen uit om te grijpen en verkennen. Bovendien kan er heerlijk op het natuurrubber hoofdje van Sophie de giraf gekauwd worden om pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes te verzachten.

Adviesprijzen
Sophie de giraf So'pure Swaddle ring € 19,99
Sophie de giraf So'pure Natur'soft rammelaar € 21,99
Sophie de giraf So'Pure silhouette bijtring € 15,99

Kijk voor de complete collectie Sophie de giraf So’Pure op: www.kleinegiraf.nl Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious