0

Nieuw: JPMBB HoodieCarrier Draagzak!

Geplaatst op: 28-11-2018

Je Porte Mon Bébé introduceert een nieuw type babydrager: de Hoodie Carrier! Deze draagzak combineert de stevigheid en ondersteuning van de Fysio Carrier met de flexibliteit van een draagdoek en het comfort en uitstraling van een hoodie. Zo draag je je kindje niet alleen veilig en knus bij je, jullie zien er samen ook nog eens heel cool uit!

De Hoodie Carrier, met afneembare capuchon, is gemaakt van ademend Oeko Tex 100 katoen met 3D all climates techology, dus je hoeft niet bang te zijn dat je kindje het te warm krijgt. Dankzij de elastische band en zachte, transparante hoofdsteun wordt het hoofdje van je kind optimaal ondersteund en met behulp van diverse verstelriempjes kun je de draagzak steeds aanpassen aan het veranderende gewicht en lengte van je kindje. De Hoodie Carrier is te gebruiken voor kinderen tot max 20 kilo en dankzij de aparte uitbreidingsset, bestaande uit een booster en hoofdsteun, is hij zelfs geschikt voor pasgeboren baby’s.

Verkrijgbaar in twee kleuren: Athletic Grey en Flannel GreyCopyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious