0

Wie zoet is krijgt....Sophie de giraf!

Geplaatst op: 12-09-2022

WIE ZOET IS KRIJGT....SOPHIE DE GIRAF

Nog even en dan legt de stoomboot van Sinterklaas alweer in Nederland aan. Met deze cadeaus, geïnspireerd op ’s werelds meest populaire girafje, hopen we alvast wat inspiratie te geven. Met steeds weer iets nieuws te ontdekken, staan deze Sophie de giraf producten garant voor extra lang speelplezier en vormen dan ook het perfecte cadeau voor in de zak van Sinterklaas!

Reverso Activity & Foto speelmat
Een dikke en superzachte speelmat met twee zijdes: de ene kant is ‘speelkant’, waar je de twee speelbogen met afneembare activiteiten eenvoudig aan kunt bevestigen. En als je de mat omdraait, vind je een mooi fotokleed. Je kunt hier je kindjes leeftijd omcirkelen met de houten ring en het hoofdje van Sophie de giraf bij 'week' of 'maand' plaatsen. Door je kindje zo regelmatig op de foto te zetten, kun je precies bijhouden hoeveel hij of zij gegroeid is! Adviesprijs € 69,99. Meer informatie

Cosy Play speelkussen
Dit luxe kussen heeft twee toepassingen. De rustige zijde heeft zachte kleuren en kun je bijvoorbeeld gebruiken om na, na een voeding, de spijsvertering van je baby te vergemakkelijken. Aan de actieve kant is juist van alles te ontdekken, zoals een rammelaar, belletje, bijtring, spiegel en allerlei verschillende geluidjes. Als je je baby op z’n buik op het kussen legt, train je de spieren van zijn nek en rug. Als je kindje eenmaal kan zitten, kun je het kussen ook op schoot leggen, zodat er met de verschillende activiteiten kan worden gespeeld. Adviesprijs €39,99. Meer informatie

Activiteitenkubus
Bij deze uitdagende activiteitenkubus valt van alles te ontdekken: van verschillende kleuren, materialen en texturen tot op zoek gaan waar Kiwi de vogel zich verstopt heeft. Maar ook je baby’s gehoor wordt gestimuleerd, met een muziekdoos, rammelaar en knisperend papier. De kubus is dan ook een echte bezighouder voor je kleintje. En dankzij de haak kun je ‘m overal eenvoudig vastmaken, zoals in de box, kinderwagen of aan het handvat van de auto.
Adviesprijs €29,99. Meer informatie

 

Sophie de giraf activiteitenknuffel
Deze schattige knuffel zit vol activiteiten, zoals een bijtring, een spiegel en een belletje. Ook zijn er allerlei felle kleuren en texturen om te ontdekken. Dankzij de extra zware poten kun je Sophie eenvoudig laten zitten of op vier poten laten staan. En als je aan haar staart trekt, begint de giraf te trillen.
Adviesprijs €29,99. Meer informatie

 

 Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious