0

Sophie de giraf Touch & Music knuffel

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 34,99

Maak samen met je kindje muziek met deze schattige Sophie de giraf knuffel!

De Sophie de giraf Touch & Music is een muzikale interactieve knuffel. Ze heeft namelijk sensoren in de onderkant van haar voorpootjes waarmee je muziek kunt activeren. Het is niet nodig om hard te duwen of te knijpen, alleen huidcontact is al voldoende. Je kindje kan dus ook heel eenvoudig zelf muziek maken, door slechts de vrolijk gekleurde pootjes tegelijk aan te raken, waarna een van de vrolijke melodietjes klinkt

Sophie de giraf Touch & Music is niet alleen heel geschikt voor je kindje om zichzelf mee te vermaken, je kunt ook samen muziek maken. Maak een kring samen met Sophie en houd elkaar vast. Je kunt de muziek nu zelfs activeren door degene naast je aan te raken: tik op iemands teen of neus en het melodietje begint te spelen. Zo is Sophie Touch & Music niet alleen de liefste knuffel van je kindje, ze wordt ook het favoriete spelletje van het hele gezin!

Leeftijd: vanaf 10 maanden

Inclusief: 3x AAA batterij

Let op: de sensoren moeten tegelijkertijd worden aangeraakt om een toon te activeren. Druk de sensoren tegelijkertijd langer in en de muziek zal automisch afspelen.
Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious